FAQ

1. Kan ik ook een fiets huren als ik niet op Center Parcs De Vossemeren verblijf?

Zeker, u bent als niet-parkgast van harte welkom om fietsen te huren. 

2. Moet ik op voorhand reserveren?

Je kan best reserveren om zeker te zijn dat de fiets van je keuze aan de kant staat. Van sommige types hebben we maar een beperkt aantal die vaak geliefd zijn, zeker tijdens het hoogseizoen. Reservatie kan dan teleurstelling voorkomen.

Je kan reserveren via het contactformulier. Wil je echter de dag zelf of de volgende dag nog iets huren, kan je beter even telefonisch contact opnemen. Dan kunnen we meteen de reservatie noteren. +32(0)11/54.82.82

3. Het regent op de dag dat ik geboekt heb. Kan ik annuleren? 

Ja, je kan tot op de dag voordien kosteloos annuleren, om welke reden dan ook. Op die manier kunnen we de fietsen weer vrijmaken en iemand anders er blij mee maken. Annuleren doe je best telefonisch +32(0)11/54.82.82

4. Hebben jullie ook fietsroutes?

We hebben verschillende routes uitgestippeld die hier vertrekken en grotendeels over fietspaden gaan. In samenwerking met izi.TRAVEL kan je deze bekijken, maar ook tijdens het fietsen afspelen en zo op de juiste locaties toeristische info verkrijgen. Klik hier voor de routes.

Wil je de bossen in met de mountainbike? Sport Vlaanderen heeft verschillende lussen uitgewerkt rond en vlakbij het park. Klik hier voor de MTB routes.